Anasayfa  |   İletişim  | EN
FSMVÜ | İslam'da Sanat
İslam'da Sanat

ARDEV olarak Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği, Klasik Sanatlar Merkezi desteği ve kıymetli konuklarımızın katkıları ile gerçekleştireceğimiz yedi ay sürecek “İSLAM’DA” projesinin ikinci etkinliği olan İslam'da Sanat başlıyor...

Sanat konularını İslami açıdan ele alacağımız derslerimize katılan katılımcılarımıza konu ile ilgili kitap hediye edilecektir.

Her program sonunda katılımcılarımıza Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi tarafından sertifika verilecektir.

Programlar Cumartesi günleri 10:00 -13:00 saatleri arasında ARDEV’in Süleymaniye’deki merkezinde yapılacak ve altışar hafta sürecektir.

Programlarımız ücretsizdir. Kontejanlarımız sınırlıdır.
İletişim ve Kayıt İçin: 02124587474